پردیس امام سجاد(ع) بیرجند

برگزاری جشنواره غذاهای بومی محلی 

در پردیس امام سجاد (ع) بیرجند، جشنواره‌ای از غذاهای بومی و محلی با حضور پرشور کارکنان و دانشجویان برگزار شد. این رویداد فرهنگی با هدف آشنایی با تنوع غذایی منطقه، ترویج فرهنگ بومی و ایجاد فضایی صمیمی و شاداب میان دانشجویان و کارکنان برگزار گردید.

 

در این جشنواره، شرکت‌کنندگان انواع غذاهای محلی و سنتی خراسان جنوبی و سایر مناطق را تهیه و به نمایش گذاشتند. غذاهای متنوعی از جمله آش، کشک، دمی بلغور، و انواع نان‌های محلی به چشم می‌خورد که با استقبال پرشور حاضران روبرو شد.

 

این جشنواره علاوه بر ایجاد فرصت برای آشنایی بیشتر با فرهنگ غذایی، فضای رقابتی سالمی برای نمایش هنر آشپزی شرکت‌کنندگان ایجاد کرد و بهانه‌ای شد تا دانشجویان و کارکنان لحظات خوش و صمیمانه‌ای را در کنار یکدیگر سپری کنند.